HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Trabzonspor İç Sahada Sorun Yaşamıyor

Trabzon, iç sahada oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 yenilgi sonunda 18 puan aldı. 2.5 puan ortalamasını yakaladı. Karadeniz devi, iç sahada geçen sezon A.Gücü'nü 2-0, K.Gümrük'ü 4-1, Alanya'yı 5-1 yenerken, bu sezon Antalya'yı 1-0, Beşiktaş'ı 3-0, Pendik'i da 2-1'lik sonuçla mağlup etti.

02.10.2023 12:30
Trabzonspor İç Sahada Sorun Yaşamıyor
Trabzonspor İç Sahada Sorun Yaşamıyor
Fırtına, bu sezon Süper Lig'de topladığı 12 puanın 9'unu iç sahada elde etti. Bordo-mavililer, bu maçlarda Antalyaspor, Beşiktaş ve Pendikspor'u mağlup ederken; dış sahada tek 3 puanını Kasımpaşa deplasmanında 5-1'lik sonuçla aldı.
 

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Pendikspor'u 2-1 yenen Trabzonspor, Bjelica ile iç sahada sorun yaşamıyor. Bordo-mavililer, geçen sezonun 30. haftası öncesinde göreve gelen Hırvat hoca yönetiminde 15 lig karşılaşmasına çıktı. 8 galibiyet, 7 mağlubiyet elde ederken hiç beraberlik yaşamadı.

Fırtına, Bjelica ile derbilerdeki ilk galibiyetini de sahasında bu sezon 5. haftada Beşiktaş'ı 3-0 yenerek elde etti. Üç büyük rakibi karşısındaki en son galibiyet sevincini, geçen sezonun 14. haftasında F.Bahçe'yi evinde 2-0 yenerek yaşayan Fırtına, Beşiktaş karşısında 266 günlük galibiyet özlemini bitirdi.

Sadece Rize'ye yenildi

Bordo-mavililer, teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde tek mağlubiyetini ligin 3. haftasında sahasında Çaykur Rizespor karşısında 3-2'lik sonuçla yaşadı. Trabzonspor, iç sahada 19 gol atarken; kalesinde 6 gol gördü.

Fırtına dışarıda kayıp

Takım, Bjelica ile deplasmanlarda kötü bir performans gösterdi. Fırtına, Hırvat hocayla 8 deplasmanda 6 mağlubiyet, 2 galibiyet yaşayarak 6 puanda kaldı. Fırtına, iç sahada 2.5 gibi yüksek bir puan ortalaması yakalarken dış sahada ise 0.75 gibi düşük bir puan ortalamasında kaldı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr