HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyelerinden Ahmet Metin Genç 'e ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

20.04.2024 10:20
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyelerinden Ahmet Metin Genç 'e ziyaret
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyelerinden Ahmet Metin Genç 'e ziyaret
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve CHP meclis üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediye Başkanvekili Cüneyt Zorlu, ve Ortahisar Belediyesi'nin CHPli meclis üyeleri Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ziyaretin ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e çiçek taktim etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya sosyal medya hesabı üzerinden ziyarete yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ortahisar Belediyemizin kurucu Belediye Başkanı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Metin Genç'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk. Biz parti rozetlerimizi çıkararak el birliği ile Trabzon'unumuzun evlatları olarak bu şehrin daha yaşanabilir kent olması adına mücadele edeceğiz. Trabzonlu hemşerilerimizin emrinde olacağız."

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr