HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Trabzon'da Faroz Futbol Sahası hizmete açıldı

Trabzon'da tadilat ve onarımı tamamlanan Faroz Futbol Sahası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.
24.04.2024 16:53
Trabzon'da Faroz Futbol Sahası hizmete açıldı
Trabzon'da Faroz Futbol Sahası hizmete açıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Faroz Sahası'nın tadilatı, tribün ve hizmet binasının yapımı tamamlandı. Çalışmaları tamamlanan Faroz Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Gençlik Spor il Müdürü Lokman Arıcıoğlu, amatör futbol kulüp yetkilileri ve birçok sivil toplum kuruluşu katılım gösterdi.
 

Başkan Genç: "Trabzon bir spor şehri"

Törende açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Metin Genç, "Spor şehri olan Trabzon'da yenilenmiş şekliyle hizmete aldığımız Faroz sahamızın açılışındayız. Bu şehir bir spor şehri. Trabzon, Türk futboluna önemli hizmetler eden, altyapısı olan bir şehirdir" dedi.
 

Vali Yıldırım: "Eskiyen spor tesisleri yenilenecek"

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ise açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Spor ve futbol aşığı Trabzon. Trabzon bir spor kenti. Çoğu insan bizzat spor yapmasa da spora ve futbola gönül vermiş. Tüm kulüpler Trabzonspor'a bir altyapı temin ediyorlar. Bunda amatör sporcularımızın ve onları yetiştirenlerin emeği çok. Spor ciddi bir disiplin gerektirir. Trabzon'da Trabzonspor Kulübü ve diğer kulüpler, hepsi elinden gelen gayreti gösteriyor. Eskiyen spor tesisleri de yenilenecek. Projeler hazırlandı, konunun takipçisi olacağız. Kurumlar ve bakanlıklar ile bürokratlar olarak gayrette olacağız. Bu spor tesislerinin yaygınlaştırılmasını temin edebilmek gerekir. Murat Zorluoğlu başkanımıza da teşekkürlerimizi ifade ediyoruz" dedi.
 

Dostluk maçı oynandı

Konuşmaların ardından, hizmete açılan sahada dostluk karşılaşması oynandı.

Trabzonspor'un efsanelerinden oluşan bordo takımın teknik adamlığını Ali Kemal Denizci, beyaz takımın teknik adamlığını ise Turgay Semercioğlu yaptı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr