HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Ortahisar Belediyesi’nin 800 Milyonluk Borcu Gündem Oldu! “Rakamlar Doğru Değil”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi İçin Açıklanan 800 Milyon Liralık Borç İle İlgili Açıklamalarda Bulundu. Başkan Genç Açıklanan Rakamlar Doğru Değil. Bir Şekilde Kamuoyuyla Paylaşacağım." Dedi.
 
17.04.2024 12:59
Ortahisar Belediyesi’nin 800 Milyonluk Borcu Gündem Oldu! “Rakamlar Doğru Değil”
Ortahisar Belediyesi’nin 800 Milyonluk Borcu Gündem Oldu! “Rakamlar Doğru Değil”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı.
Ortahisar Belediyesi İçin Açıklanan 800 Milyon Liralık Borç Da Toplantıda Gündeme Geldi.
Önceki Dönem Ortahisar Belediye Başkanlığı Yapmış Ve Güncel Olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Konu Hakkında Rakamların Gerçeği Yansıtmadığını İfade Etti.

Ortahisar Belediye Başkanımızda Halkın İradesiyle Seçilmiştir. Görevi Kendisine Devrettik. Kendisinde Başarılar Diliyorum. Şunu Arzu Ederdim; Ortahisar Belediyesi'nin Kurucu Bir Başkanı Var. Halkımızı Hizmetinde Oldu. Trabzonlular Oradaki Belediyecilik Anlayışımızı Da Takdir Etti. Bugün Şahsıma Bir Yetki Verdi. İsterdim Ki Bu Bilgileri 10 Yıl Oraya Hizmet Eden Belediye Başkanından Almış Olsaydı. Polemiklere Girmeyeceğim. Halk Bize Hizmet Edin Diye Görev Verdi. 10 Yıl Boyunca Hangi Bütçelerle Neler Yapıldı, Şu Andaki Konumu, Durumu, Alacağı Vereceği Ne Varsa Ayrıca Paylaşacağım. Ahmet Bey Bizden Bilgi Alıp Açıklama Yapsaydı İyi Olurdu. Açıklanan Rakamlar Doğru Değil. Bir Şekilde Kamuoyuyla Paylaşacağım."
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr