HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Kılıçdaroğlu'ndan 'Hatay' açıklaması: Adaleti öldürürseniz devlet ölür!

"İki aday arasındaki oy farkından daha fazla sayıda, hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızın isimleriyle oy kullandınız, ahlakı öldürdünüz!"
08.04.2024 16:56
Kılıçdaroğlu'ndan 'Hatay' açıklaması: Adaleti öldürürseniz devlet ölür!
Kılıçdaroğlu'ndan 'Hatay' açıklaması: Adaleti öldürürseniz devlet ölür!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin 3 binin üzerinden ölmüş seçmene oy kullandırıldığı gerekçesi ile seçimin tekrarını istediği Hatay hakkında açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Aklı öldürürsen ahlak da ölür. Akıl ve ahlak öldüğünde millet bölünür. Kadı'yı satın aldığın gün adalet ölür. Adaleti öldürdüğün gün Devlet de ölür." dedi.


Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:              
       
"Polis ve zabıtalarımıza sandık başkanlığı yaptırdınız, aklı öldürdünüz! İki aday arasındaki oy farkından daha fazla sayıda, hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızın isimleriyle oy kullandınız, ahlakı öldürdünüz! Sizi uyarıyorum hakimlerden ve adalet kurumundan ellerinizi çekin! Adaleti öldürürseniz devlet ölür."

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine de çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Bugün, koca bir şehrin Hatay'ın iradesi üzerine karar verecek hâkimlerden, Türkiye'nin beklentisi:
Hukuka sahip çıkın,  Demokrasiye sahip çıkın, Adalete sahip çıkın. Sahip çıkın ki devlet yaşasın" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr