HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Enis Destan: “Böyle giderse inşallah her şey güzel olacak”

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Enis Destan, Ahlatcı Çorum FK'ya daha fazla gol atabileceklerini belirterek, "Bunun eksiklikleri hafta içi çalışarak önümüzdeki maça hazırlanacağız" dedi.
07.12.2023 12:00
Enis Destan: “Böyle giderse inşallah her şey güzel olacak”
Enis Destan: “Böyle giderse inşallah her şey güzel olacak”
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Trabzonspor sahasında Ahlatcı Çorum FK'yı 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Enis Destan, hedeflerinin kupa olduğunu kaydederek, "Kupa bizim hedefimiz. Sahaya bunun için çıktık. Galip geldik. Daha fazla da atabilirdik. Bunun eksiklikleri hafta içi çalışarak önümüzdeki maça hazırlanacağız. Öncelikle burada çok maç oynayarak gol krallıkları yaşamak istiyorum. Hocam şans verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Böyle giderse inşallah her şey güzel olacak" şeklinde konuştu.
Polonya'ya gelişimi için gittiğinin altını çizen Destan, "Polonya'ya gittim. Gelişimim için gittim. Planlı ve programlı bir şeydi. Gelişerek buraya gelip maç oynayabilmekti. Bunu da yavaş yavaş yapıyorum. İnşallah devam edecek. Ayrı bir parantez de Trabzonspor taraftarına. Onları çok seviyorum, onların da beni sevdiğini biliyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr