HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Dilek İmamoğlu hediye etmişti! Yine saldırıya uğradı

Dilek İmamoğlu'nun hediye ettiği otobüs ikinci kez saldırıya uğradı.
25.12.2023 19:37
Dilek İmamoğlu hediye etmişti! Yine saldırıya uğradı
Dilek İmamoğlu hediye etmişti! Yine saldırıya uğradı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun, Çarşıbaşı'nı temsil eden Kadınlar 2. Lig 7. gurupta yarışan İskofya Voleybol Takımına 2021 yılında hediye ettiği otobüsün üzerindeki "Dilek İmamoğlu İskofyaspor Kulübü'ne Başarılar Diler" yazısı ikinci kez kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kazındı. İlk yazıda yer alan "Ekrem İmamoğlu" ismi de MHP'li Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu tarafından kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, memleketi Çarşıbaşı'nda filede büyük başarılara imza atan İskofya Kadın Voleybol Takımı'na destek olmak amacıyla 2021 yılında otobüs hediye etmişti. O günden sonra iki kez, otobüsün üzerinde yazılan yazılar kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silinmeye çalışıldı.


BELEDİYE BAŞKANI NUHOĞLU,EKREM İMAMOĞLU İSMİNİ KALDIRDI

Kadın voleybol takımını taşıyan otobüsün arkasında takdim töreninde "Dilek ve Ekrem İmamoğlu İskofyaspor Kulübü'ne Başarılar Diler" yazıyordu. Bu yazı yaklaşık 2 yıl önce biri ya da birileri tarafından silindi. Durumdan haberdar olan MHP'li Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, otobüsün yazısının yeniden yazılması talimatını verdi ancak Ekrem İmamoğlu ismini kaldırdı. Çarşıbaşı Belediyesi tarafından otobüsün üzerindeki yazı "Dilek İmamoğlu İskofyaspor Kulübü'ne Başarılar Diler" şeklinde yenilendi. Otobüsün yenilenen dış kaplaması ilçede yine saldırıyla karşılaştı. Dilek İmamoğlu'nun ismi kazınmak suretiyle otobüsün üzerinden silindi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr