HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Abdullah Avcı'dan 2 oyuncuya kritik uyarı

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

27.11.2023 09:51
Abdullah Avcı'dan 2 oyuncuya kritik uyarı
Abdullah Avcı'dan 2 oyuncuya kritik uyarı

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Milli arada oyuncularının performansını arttırmaya çalışan bordo-mavililer, bu arada rakibi de mercek altına aldı.

Sivasspor karşısında kesinlikle puan kaybetmek istemeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, rakibin eksi ve artılarını ezberleyip oyuncularına uygulamalı olarak anlattı. Geride kalan 12 haftada rakibin oynadığı maçları izleyerek galibiyet planı hazırlayan Avcı, her antrenmana elinde notlarla çıkıp futbolcularına uygulamalı olarak planını anlattı.

Sivasspor'un güçlü ve güçsüz yanlarını detaylı bir şekilde anlatan Avcı'nın, özellikle savunma hattına uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Sivasspor maçı öncesi iki isim sarı kart ceza sınırında. Bakasetas ve Mendy bu akşam görev alıp kart görmeleri halinde cezalı olacaklar ve gelecek hafta Kayserispor sınavında oynamayacaklar. 2 futbolcu kart konusunda uyarıldı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr