HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Terzi’den Kaymakam Vardar’a ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Sabri Terzi, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumlara yönelikte ziyaretler gerçekleştiriyor.
 
12.12.2023 12:33
Terzi’den Kaymakam Vardar’a ziyaret
Terzi’den Kaymakam Vardar’a ziyaret
Beraberinde Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar'a bir ziyarette bulunan Sabri Terzi, Kaymakam Vardar'la bir süre sohbette bulundular.
Ziyarette seçim güvenliği konusuna vurgu yapan Kaymakam Ferhat Vardar, tüm siyasi partilerden olduğu gibi, BTP İlçe teşkilatından da bu hususta destek ve katkı sunmalarını istedi.
Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Sabri Terzi, Kaymakam Vardar'a karşılama ve ağırlama nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.
BTP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Sabri Terzi ziyarette şunları söyledi:
"Öncelikle seçimlerin tüm yurtta ve Beşikdüzü İlçemizde  tam bir demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni ediyoruz.
Beşikdüzü halkı takdir ve teveccüh gösterir bizleri Belediye Başkanı olarak seçerse, İlçemize yapmayı planladığımız çok önemli ve sürpriz projeleri hayata geçireceğiz.
Bu projelerin çok önemli bir kısmının arkasında, bizzat sn Genel Başkanımız Hüseyin Baş bey'in tam desteği olacaktır.
Hüseyin Baş bey'in Trabzon'lu olmasının bizim açımızdan ve sağlayacağı destek bakımından çok önemli katkıları olacaktır.
Beşikdüzü'nü herkesin parmakla göstereceği bir Beşikdüzü haline getirmek için gerekli olan tüm plan ve projeleri hazırlamış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.
Ziyaretin son bölümünde Sabri Terzi Kaymakam Vardar'a, Prof.Dr.Haydar Baş'ın "Hoş geldin Atatürk" eserini takdim etti.
Türk milletini gerçek Atatürk'le tanıştıran ve buluşturan Haydar Baş bey'in bu eseri ortaya koymakla tarihi  bir hizmette bulunduğunu ifade eden Terzi, Atatürk olmasaydı bugün bu seçimleri yapacağımız bir vatanımız olmayacaktı şeklinde önemli bir tesbitte bulundu.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr