HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Memur için zam oranı belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kısmi uzlaşma sağlanan ve Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na kalan kamu toplu sözleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 14:38
Memur için zam oranı belli oldu
Memur için zam oranı belli oldu

Yaklaşık 4 milyon memur ile 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren ve kısmi uzlaşma sağlanan toplu sözleşme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Türkiye Yüzyılı'na yakışan bir başlangıç yapmış olduk. Mali haklar konusunda da genel bir uzlaşma olsaydı çok daha iyi olurdu" dedi. Bakan Işıkhan, 2024 Ocak ayında tüm kamu görevlilerine yüzde 45'e yakın bir zam yapılacağını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kısmi uzlaşma sağlanan ve Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na kalan kamu toplu sözleşme sürecine ilişkin " Türkiye Yüzyılı'na yakışan bir başlangıç yapmış olduk. Tabii gönlümüzden geçen, mali haklar konusunda da genel bir uzlaşma olsaydı çok daha iyi olurdu" dedi. Öte yandan Bakan Işıkhan, tüm kamu görevlilerine Ocak 2024'te yüzde 45'e yakın bir zam artışı olacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr