HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

İYİ Parti'de istifalar sürüyor: İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu da istifa etti

"Son dönemde gelişmelerden rahatsızlık duyuyordum. CHP'nin işbirliği önerisinin reddedilmesi bardağı taşıran son damla oldu."
06.12.2023 18:39
İYİ Parti'de istifalar sürüyor: İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu da istifa etti
İYİ Parti'de istifalar sürüyor: İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu da istifa etti
İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Yanıkömeroğlu, CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği teklifinin reddedilmesi üzerine bu kararı aldığı öğrenildi.

Yanıkömeroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş 
bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim."

Yanıkömeroğlu'nun istifasıyla İYİ Parti'nin Meclisteki sandalye sayısı 40'a düştü.

"CHP'nin işbirliği önerisinin reddedilmesi bardağı taşıran son damla oldu"

YetkinReport'a konuşan Yanıkömeroğlu, "Son dönemde gelişmelerden rahatsızlık duyuyordum. CHP'nin işbirliği önerisinin reddedilmesi bardağı taşıran son damla oldu. İstifamı verdim. Millet bize bu sistemi değiştirelim diye oy verdi. Milletvekili olarak bu misyona devam edeceğim," dedi.

İstifa depremi sürüyor

Seçimden sonra Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu istifa ederek AKP'ye geçti. Ankara Milletvekili Adnan Beker istifa ederek bağımsız milletvekili oldu. Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise partiden ihraç edildi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr