HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

İşte Galatasaray-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri

Son şampiyon Galatasaray sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. İlk hafta Kayseri'de takılan Cimbom, bu maçı kazanarak ligde seri başlatmak istiyor. Bordo-mavililer ise yeni hocası Nenad Bjelica ile ilk derbiyi kazanma peşinde... İşte G.Saray-Trabzonspor muhtemel 11'leri ve tüm detaylar...
19.08.2023 18:43
İşte Galatasaray-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri
İşte Galatasaray-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde bu akşam 21.45'te Galatasaray'a konuk olacak.

GALATASARAY TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Teklic, Trezeguet, Maxi Gomez.

10. MAÇINA ÇIKIYOR

Teknik direktör Bjelica, G.Saray derbisiyle bordo-mavili takımın başında 10. kez yer alacak. Geçtiğimiz sezon takımın başına gelen Hırvat hoca, çıktığı 9 maçta 5 galibiyet aldı, 4 kez kaybetti. 51 yaşındaki çalıştırıcı, geçen sezon 3-1 kaybedilen F.Bahçe müsabakasının ardından Galatasaray ile ikinci büyük maçına çıkacak.

HOCANIN ÇETİN SINAVI

Yeni sezondan umutlu olan teknik direktör Nenad Bjelica, geçen yılın sonunda başladığı takımda yeni sezonun ilk zorlu sınavını verecek. 10'uncu Süper Lig müsabakasına çıkmaya hazırlanan Hırvat hoca, yeni sezonun ilk derbisinde galip gelerek tarihe geçmek istiyor. Antalyaspor'u yenerek lige 3 puanla başlayan Nenad Bjelica, geçen sezon 3-1 kaybettiği F.Bahçe derbisinin ardından ikinci büyük sınavını verecek.

BÜYÜK MAÇLARIN TAKIMI

Fırtına, son yıllarda derbilerde iyi sonuçlar alıyor. Önceki teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 3 büyük rakibi karşısında deplasmanda 1 kez kaybetmişti. Bordo-mavililer; F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti ve 1 kez yenildi.

17 MAÇTIR YENİLMİYOR

G.Saray, Süper Lig'de taraftarı önünde yaptığı son 17 karşılaşmada mağlup olmadı. İç sahada son yenilgisini geçen sezonun 2. haftasında 1-0'lık skorla Giresunspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasında çıktığı 17 mücadelede 15 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Cimbom yeni adıyla Rams Park'taki son 7 lig maçının 6'sında kalesini gole kapatmayı başardı.

KAPALI GİŞE OLACAK

Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasına futbolseverlerin ilgisi büyük oldu. Rams Park'ta oynanacak mücadele için satışa çıkan tüm biletler tükendi. Bordo-mavili ekip için ayrılan deplasman tribünündeki tüm koltuklar da satıldı. Dev karşılaşmanın kapalı gişe oynanması bekleniyor.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr