HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

İmamoğlu, İnce'nin seçimlerde kendilerine destek vereceğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ikinci kez yaptığı görüşmeye ilişkin soruyu yanıtladı.
12.12.2023 12:22
İmamoğlu, İnce'nin seçimlerde kendilerine destek vereceğini açıkladı
İmamoğlu, İnce'nin seçimlerde kendilerine destek vereceğini açıkladı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Projeleri Tanıtım Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ikinci kez gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları ve adaylığının söz konusu olup olmadığına ilişkin soru üzerine İmamoğlu, "Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Ve bugün de bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce'nin bu değerli davranışını sayın genel başkanımızla paylaşacağım" açıklamasını yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün bir araya gelmişlerdi. Görüşmenin ardından ise taraflar açıklama yapmamıştı.

Muharrem İnce, daha önce yaptığı açıklamada ise "Önümüzdeki yerel seçimlerde Memleket Partisi olarak yarışacağız. Bunun kararını aldık" demişti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr