HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Ödeme için son gün yarın

MTV'nin birinci taksit ödemesi 6 Eylül gün sonuna kadar uzatılmıştı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren düzenlemede birinci taksit ödemesi yarın sona eriyor.
05.09.2023 16:50
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Ödeme için son gün yarın
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Ödeme için son gün yarın

Seçim sonrası bir sefere mahsus olmak kaydıyla getirilen ek motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksitinin ödeme süresi yarın sona eriyor. Ek MTV ödenmediği takdirde aracın muayenesi yapılmayacak. Ayrıca trafikten çekme, hurdaya çıkarma, yurt dışına çıkarma nedeniyle tescil kapatma işlemleri gerçekleştirilemeyecek.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle oluşan finansman ihtiyacı dolayısıyla tüm taşıtlar için 2023 yılında bir defaya mahsus olarak ek motorlu taşıtlar vergisi (MTV) alınması kararlaştırılmıştı. Normal şartlarda 31 Ağustos'ta sona erecek ek MTV'nin birinci taksit ödemesi 6 Eylül gün sonuna kadar uzatılmıştı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren düzenlemede birinci taksit ödemesi yarın sona eriyor.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr